MENU
Seges forlag
Love og regler for traktorer og landbrugsmaskiner
SEGES Forlag

Love og regler for traktorer og landbrugsmaskiner

Landbrugskøretøjer kører på offentlige veje, når de skal til og fra markerne. Derfor er det vigtigt, at maskinføreren kender de relevante love og regler.

I pjecen, som bliver revideret hvert år, beskrives de væsentligste love og regler bl.a. maksimal størrelse på forskellige køretøjer, tilladt vægt, bremseevne, lys og reflekser. 

Forlagets læringsportal indeholder digitale materialer, f.eks. PowerPoints med illustrationer fra bøgerne, film, opgaver, øvelser og facitlister. Præsentationerne må bruges i undervisningen og suppleres med egne dias. MEN det er ikke tilladt at udlevere materiale til andre. Det vil sige, du ikke må dele filen, printe eller anvende fotos og tekst i materiale som udleveres til elever. Den unikke brugerkode til portalen må bruges af skolens personale, men ikke gives videre til elever eller andre. Materialet på hjemmesiden er underlagt copyright (SEGES Forlag).

Hvis skolen/læreren ønsker at bruge materialet til andet end online-undervisning, kræver det en aftale med SEGES Forlag. Skriv til forlagschef Lene Overgaard Bruun, lob@seges.dk

Kontakt SEGES Forlag i tilfælde af spørgsmål angående abonnement og login.

 

Hent pjecen

Love og regler Ipaper