MENU
Seges forlag
Hånd- og rygsprøjte
SEGES Forlag

Hånd- og rygsprøjte

Hæftet "Hånd- og rygsprøjte" er gratis og kan frit benyttes af alle. Du kan hente hæftet enten som pdf eller som e-bog i iPaper-format.

Hæftet er udarbejdet som undervisningsmateriale til kurset Hånd- og rygsprøjtecertifikat (S2). Her kan du finde alt hvad du har brug for, når du som professionel sprøjtefører skal gennemføre en mindre sprøjteopgave bedst muligt, med hensyn til både mennesker og miljø. Bogen har fokus på bæredygtig anvendelse af pesticider og henvisning til alternative metoder.

I materialet finder du også anbefalinger til, hvordan du finder egnede midler til en opgave, forstår etiketten, vælger de rette personlige værnemidler, opblander og udbringninger pesticiderne, beregninger vand- og pesticidmængder og vasker sprøjten. Afslutningsvis er der beskrivelse at, hvordan du skal udfylde en sprøjtejournal samt opbevare og bortskaffe pesticider på lovlig vis.

En hånd- og rygsprøjte må maksimalt have et tankvolumen på 25 liter. Udbringning af pesticider med større tankvolumen kræver et S1 sprøjtecertifikat.

 

Download

 e-bog

pdf