MENU
Seges forlag
SEGES Forlag

Fortid og fremtid

  • 1989: Undervisningsmaterialerne bliver udgivet i bogform i stedet for det hidtidige omfattende løsbladsystem på ca. 1.600 sider. 
  • 1996: Landbrugsforlaget etableres som afløser for forlaget ved Landbrugets Informationskontor (LIK), der har rødder tilbage til 1953.
  • 2015: Videncentret for Landbrug, som Landbrugsforlaget er en del af, og Videncenter for Svineproduktion slutter sig sammen til én virksomhed under navnet SEGES.

Landbrugsforlaget skifter derfor navn til SEGES Forlag for at markere tilhørsforholdet til SEGES endnu stærkere. Et forhold som blandt andet sikrer, at bøgerne produceres og kvalitetssikres i et miljø med mange forskellige landbrugsfaglige kompetencer.

Hvor er vi på vej hen?

Vi tror på bogen som medie. Vi ønsker derfor stadig at levere opdaterede og grundige fagbøger til jordbruget, men vil også fortsat udvikle os, så vores materialer passer til tidens krav.

Vores vision er således at kunne levere relevant og grundigt fagligt materiale online på såvel mobile som stationære enheder, og understøtte landbrugets behov for on time og on location undervisning og kompetenceudvikling.

Kontakt

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om udgivelser eller modtage dine bestillinger. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har ideer til nye udgivelser. Du er velkommen til at kontakte os på:

T: +45 8740 5501

E: forlag@seges.dk