MENU
Seges forlag
Podcast
SEGES Forlag

Podcast

Podcasten: Staldtips

Podcasten stiller skarpt på forskellige emner inden for foder, mælkekvalitet og kvægproduktion. 

Kristoffer Risgaard Eriksen og Henrik Jensen fra Dalum Landbrugsskole kommer i podcasten omkring vigtige fagbegreber og kobler teorien med det praktiske arbejde sammen med landbrugselev Julie Bæk, der er i praktik hos et konventionelt landbrug, og landmand Christian Bonde, der driver en økologisk besætning.

Der er fire episoder i podcasten, der alle spiller sammen med grundbogen Malkekvæg af Jens Christian Holgaard, Per Justesen, Per Lykke Rasmussen, Peter Raundal og Lars Pedersen, SEGES Forlag 2019. 

Podcasten er en naturlig fortsættelse af en lignende podcast: Jord under neglene, og tilsammen anskueliggør de to podcasts en sammenhæng mellem såning, foderkvalitet og kvægproduktion.

 

Forlagets læringsportal indeholder digitale materialer, f.eks. PowerPoints med illustrationer fra bøgerne, film, opgaver, øvelser og facitlister. Præsentationerne må bruges i undervisningen og suppleres med egne dias. MEN det er ikke tilladt at udlevere materiale til andre. Det vil sige, du ikke må dele filen, printe eller anvende fotos og tekst i materiale som udleveres til elever. Den unikke brugerkode til portalen må bruges af skolens personale, men ikke gives videre til elever eller andre. Materialet på hjemmesiden er underlagt copyright (SEGES Forlag).

Hvis skolen/læreren ønsker at bruge materialet til andet end online-undervisning, kræver det en aftale med SEGES Forlag. Skriv til forlagschef Lene Overgaard Bruun, lob@seges.dk

Kontakt SEGES Forlag i tilfælde af spørgsmål angående abonnement og login.